FOTO Acuzații grave la Botoșani! O femeie acuză că tatăl său ar fi fost agresat în spital. „Nici vorbă de așa ceva”, spun medicii

Acuzații grave făcute de o femeie din județul Botoșani, care acuză că tatăl său, de 81 de ani, ar fi fost agresat în spital. „Sunt disperată”, ne-a spus Daniela S., supărată de situația în care se află acum tatăl său. Potrivit acesteia, bărbatul a fost luat de ambulanță de acasă, joi, 2 noiembrie, după ce a căzut în baie.  El a fost preluat de cadrele medicale și dus la Spitalul Municipal Dorohoi.

„Vineri dimineață, mama mea a mers la el în vizită,  părea totul normal, vineri seară l-a sunat să vadă cum este și nu i-a răspuns, a tot insistat de mai multe ori și nimic. Sâmbătă dimineață l-a sunat din nou, după mai multe apeluri a răspuns una din asistente și a spus că doarme, la 9:00 dormea și  la 10:00, și la 11:00, și la 13:00. A întrebat-o mama mea pe asistentă: dar cât doarme, toată ziua, și a răspuns da. Atunci mama mea a luat pe cineva din sat cu o mașină și s-a prezentat la spital, l-a găsit legumă, nu știa nimic, bătut, cu mai multe lovituri la cap, murdar de sânge, le-au întrebat ce s-a întâmplat cu el, la care îi răspunde că a căzut jos. Era sedat, nu știa nimic.

Ea a cerut să-i facă externare, i-a făcut-o și l-au trimis acasă, cu perfuzia în mână, fără să i-o scoată. După o zi și o noapte s-a trezit că i-a trecut efectul de sedare și ne-a povestit că l-au bătut un bărbat și o femeie, l-au legat de pat și i-au dat ceva că nu mai vedea nimic, după ce l-au legat, bătut și sedat de nu mai știa nimic, l-au mutat la secția de boli infectioase și l-au declarat cu COVID19. Strigător la cer!”, ne-a precizat fiica bărbatului.

Nu se pune problema ca salariații spitalului să facă așa ceva”

Conducerea spitalului a făcut verificări pentru a vedea exact prin ce a trecut bărbatul, Gheorghe B., din Concești, în timpul petrecut în unitatea medicală. Directorul Spitalului, medicul Valerian Andrieș, susține că bărbatul prezenta răni la internare, ca urmare a căzăturii sale în baie, dar nici vorbă să fi fost agresat în spital.

„Internat pe Neurologie cu accident vascular ischemic tranzitor, cu fenomene respiratorii, cu demență senilă, cel puțin diagnosticele de la noi acestea sunt. A fost pe Neurologie, ca orice accident vascular, acuzând probleme respiratorii majore a fost transferat pe secția de boli interne, de colegii de la interne, și aici a fost testat PCR. Sâmbătă dimineață i-a venit testul pozitiv și atunci doctorița de la Infecțioase, noi avem zonă de COVID, trebuia transferat la Infecțioase  și am înșeles că familia nu a mai vrut și l-a luat acasă. Dar nu s-a pus problema agresiuni. El când a căzut în casă, de asta a și venit la spital, că a amețit și a căzut în casă. Nu se pune problema ca salariații spitalului să facă așa ceva”, ne-a declarat medicul Andrieș.

Directorul spitalului spune că nu a primit nicio plângere în acest sens și susține că în cazul în care pacientul are probleme poate reveni la spital, fiind dispus să discute inclusiv cu familia despre orice nelămuriri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *