Botoșăneni scârbiți de gestul unui bărbat. Ce făcea individul în plină stradă

Un individ i-a scârbit pe trecători, pe o stradă din municipiul Botoșani. Revoltați de gesturile bărbatului, oamenii au cerut ajutorul polițiștilor locali. 

Totul s-a petrecut pe 27 octombrie, în jurul orei 10:20, pe strada Marchian. Polițiștii locali au depistat un bărbat, care se manifesta gălăgios și făcea gesturi obscene, spre indignarea trecătorilor.

„Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanei, dispunând sancționarea contravențională potrivit Legii nr. 61/1991 și îndepărtarea din zonă”, precizează Poliția Locală.

Botoșăneni puși pe distracție în toiul nopții, puși pe fugă de polițiști

Câțiva tineri din Botoșani, puși pe distracție în toiul nopții, au fost puși pe fugă de polițiști. Botoșănenii se aflau în parcarea Luceafărul, ascultau muzică și dansau, spre disperarea celor care locuiesc în zonă și încercau să doarmă pe 23 octombrie, în jurul orei 02.00.

Polițistul local din dispecerat i-a văzut pe petrecăreți pe camerele de supraveghere, iar un echipaj de Poliție Locală a fost trimis în zonă, tinerii tulburând liniștea publică.

„La fața locului s-a constatat că mai mulți tineri ascultau muzică de la un dispozitiv audio dintr-un autovehicul, fiind legitimat conducătorul auto și sancționat contravențional potrivit Legii nr. 61/1991, iar grupul a fost dispersat”, precizează Poliția Locală.

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a devenit cetățean de onoare al comunei Vorona. „A ajuns să fabrice mobilă care ajunge în America și alte țări europene”

One thought on “Botoșăneni scârbiți de gestul unui bărbat. Ce făcea individul în plină stradă

  1. gesturi de indignat
    de sunt și homosexuali care se sărută in public iar poliția ii apără de ce eu majoritar trebuie să mă supun minorități cu probleme de comportament nepotrivit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *