Post scos la concurs de o primărie din Botoșani. Vezi condițiile!

O primărie din județul Botoșani a scos la concurs un post de inspector. Primăria comunei Ibănești caută să angajeze un inspector clasa I, grad asistent, pentru Biroul Camera Agricolă.

Candidatul ideal are studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechime minimă în specialitatea studiilor de un 1 an, competenţe IT, dar și cunoaște limba engleză, „nivel de bază”.

Concursul va avea loc pe 4 decembrie, iar dosarele se depun până pe 20 noiembrie.

Și Poșta Română face angajări

Poșta Română face angajări la Botoșani, în această perioadă. Se caută director de oficiu poștal la Românești, cu studii superioare și trei ani vechime.

Tot la Românești se caută agent poștal, pentru care se cere învățământul obligatoriu, și permis de categoria B.

Şomerii botoşăneni pot opta pentru unul din cele 567 de locuri de muncă vacante aflate în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Societăţile comerciale şi instituţiile publice din Botoşani caută personal atât cu studii medii, cât şi superioare. Sunt 19 posturi pentru cei cu studii superioare, 548 pentru cei cu studii medii, iar 475 pentru personal calificat și 92 necalificat.

Un cunoscut om de afaceri din Botoșani a devenit cetățean de onoare al comunei Vorona. „A ajuns să fabrice mobilă care ajunge în America și alte țări europene”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *