Accident pe un drum județean din Botoșani! Un copil de un an a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc pe un drum județean din Botoșani, duminică dimineață. Un copil de un an a ajuns la spital în urma evenimentului rutier de pe drumul județean 293 Dorohoi-Havârna. Trei autoturisme s-au ciocnit deoarece șoferii nu au păstrat distanța corespunzătoare în mers. Mașinile mergeau dinspre Dorohoi spre Dumeni.

Potrivit dorohoinews.ro, în urma impactului, două persoane au suferit atac de panică, fără a necesita transportul la spital, iar un copil de un an a fost preluat de un echipaj de ambulanță SAJ și transportat la spital pentru investigații amănunțite.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție și un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, aceștia din urmă asigurând măsurile PSI și au prevenit izbucnirea unui incendiu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

Un puşcăriaş aflat de peste 20 de ani în Penitenciarul Botoșani, făcea înşelătorii de mii de euro. Ce au găsit anchetatorii în celula sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *