O femeie din Botoşani şi-a ucis bărbatul, iar apoi a înscenat o sinucidere. „Când am aprins becul, jos era sânge”

O femeie din judeţul Botoşani şi-a ucis bărbatul, iar apoi a înscenat o sinucidere. Este vorba de o femeie în vârstă de 40 de ani din comuna Răuseni, care, la sfârşitul săptămânii trecute, a sunat la 112 şi a anunţat că concubinul său s-a sinucis. Ea a dat detalii poliţiştilor, spunând că, în urma unor certuri pe care le-ar fi avut, a ieşit afară din casă, iar când s-a întors l-a găsit cu cuţitul înfipt în gât.

De fapt, botoşăneanul în vârstă de 44 de ani, tatăl a patru copii, a fost victima unei crime, iar autorul era chiar femeia care a chemat Poliţia la faţa locului.

„L-am găsit lat, era în boxeri, era ud. Am pus mâna pe el, era cald. Era căzut, era jos. Când am aprins becul, jos era sânge. Cuțitul, în alta. I-am luat cuțitul de lângă mâna lui”, a spus femeia la scurt timp după comiterea faptei.

Anchetatorii au reuşit să dovedească crima şi au cerut arestarea femeii. Astfel, botoşăneanca Elena Daniela Stoleriu a fost reţinută în cursul zilei de joi, iar vineri a fost arestată preventiv sub acuzaţia de  omor-violenţă în familie.

Solutia pe scurt: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 855/P/2023. În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatei Stoleriu Elena Daniela, pentru săvârşirea infracţiunii de omor-violenţă în familie, faptă prevăzută ?i pedepsită de art. 188 alin. 1 din Codul penal cu aplic. art. 199 alin. 1 din Codul penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27.10.2023 şi până la data de 25.11.2023 inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatei Stoleriu Elena Daniela.

Au rezistat împreună doar trei ani

Cei doi se știau din tinerețe, când au avut o scurtă poveste de iubire. S-au regăsit în urmă cu trei ani, la puţin timp după ce femeia trecuse printr-un divorţ.

Însă relația lor ar fi fost presărată de scandaluri, mai ales că obişnuiau să bea alcool, spun vecinii.

A fost în monitorizare și în 2022, prin sesizări la 112 pe violență, alcool. I-am monitorizat, au promis că o să lase. Urmau să se căsătorească, își doreau un copil”, susţine asistentul social Elena Motriuc.

Cei doi parteneri tocmai se interesaseră la primărie ce analize trebuie să își facă pentru a se căsători.

Tragedie la Botoșani! Un bărbat a murit după ce s-a autoînjunghiat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *