FOTO Accident într-o comună din Botoșani! Un șofer s-a dat cu mașina peste cap

Un accident rutier a avut loc marți, într-o localitate din județul Botoșani. Un șofer s-a dat cu mașina peste cap.  Acesta circula cu autoturismul unei firme de curierat pe raza localității Cândești, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina.

Șoferul a scăpat nevătămat, dar mașina a fost destul de avariată. Drumul nu a fost blocat în zonă, iar șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

El a mers la postul de poliție din zonă pentru a primi autorizația necesară pentru reparația mașinii.

În județul Suceava, o femeie a fost accidentată de o mașină fără șofer

O femeie a fost accidentată mortal de o mașină fără șofer. Pare incredibil, dar e adevărat! O femeie de 75 de ani, din comuna suceveană Breaza a fost accidentată mortal, marți, de o mașină Dacia Logan.

Proprietarul a parcat mașina pe DJ175 din comuna Breaza, pe un sector de drum în pantă, fără a acţiona frâna de mână, motiv pentru care autoturismul s-a pus în mişcare şi a accidentat o pe femeia care se deplasa pe marginea drumului.

Se pare că femeia s-ar fi dezechilibrat chiar la apropierea autoturismului şi astfel nu a mai putut evita accidentul. Proprietarul mașinii nu era băut. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs nenorocirea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *