Acuzații uluitoare la FC Botoșani! Un jucător ar fi luat „galben” intenționat cu Sepsi. „Cineva a mers cu 10.000 de lei la casa de pariuri

Foto: gsp.ro

Situație explozivă de la FC Botoșani, unde clubul își suspectează și chiar își acuză un fotbalist că a luat în mod premediat un cartonaș galben, în meciul Sepsi – FC Botoșani, de luni seară, potrivit gsp.ro.

Se pare că o fază, petrecută pe finalul primei reprize a meciului cu Sepsi, l-a făcut pe Dan Alexa să-și pună mari semne de întrebare în privința jucătorilor săi. Concret, cu câteva minute înainte de fluierul final al primei reprize, Drole, extrema celor de la Botoșani, a fost chemat de la încălzire de staff-ul tehnic, pentru a fi anunțat că va fi trimis în teren, în locul lui Pinson, începând cu repriza a doua.

La scurt timp, Pinson, care a început ca titular meciul cu Sepsi, a fost avertizat de mai mulți colegi că urmează să fie trecut pe bancă, în repriza secundă. În mod suspect, Pinson a încasat un cartonaș galben, la prima fază care i-a permis acest lucru. Gestul lui Pinson a mărit suspiciunile staff-ului că anumiți fotbaliști ar juca la pariuri.

GSP, citat de prosport.ro, notează că, următoarea zi, conducerea Botoșaniului a fost anunțată că, la o casă de pariuri, o persoană a încercat să mizeze, cu 15 minute înainte de startul partidei cu Sepsi, 10.000 de lei pe faptul că Pinson va încasa un cartonaș galben. Casa a refuzat suma, acceptând doar un pariu cu o miză de 1.000 de lei.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a confirmat faptul că există „o cercetare disciplinară privind cartonașul galben încasat de Pinson”. Ba mai mult, omul de afaceri moldav a spus că Pinson a recunoscut că a încasat intenționat acel cartonaș galben.

„Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonașul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaș? Am fost avertizați că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoșani și că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut președintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *