Caz cutremurător la Botoșani! O femeie a mers la priveghi, însă a murit lângă sicriul rudei sale

Foto Crestintotal.ro

Un caz cutremurător s-a înregistrat, miercuri seară, la Botoșani. O femeie a mers la priveghi, însă a murit lângă sicriul rudei sale. Cazul s-a întâmplat în localitatea Victoria din comuna Hlipiceni, acolo unde o femeie în vârstă de 48 de ani a făcut infarct în timp ce se afla la căpătâiul rudei sale, o femeie de 90 ani.

Rudele, care au fost martore la întreaga scenă, au sunat de urgență la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță. Cadrele medicale au încercat resuscitarea femeii de 48 de ani, însă botoșăneanca nu a mai putut fi salvată.

Echipajul de ambulanță a plecat în scurt timp, iar familia respectiv a rămas cu două persoane decedate în imobil. Oamenii nu au știut cum să procedeze, mai ales că Poliția nu a fost ajuns la fața locului.

„Am sunat prima oară la Poliție să anunț asta, că ni s-a spus că trebuie să vină apoi medicină legală. Ni s-a spus să sunăm la 112. Am sunat la 112 și ne spunea că nu se aude bine și au închis. Cei de la ambulanță au lăsat certificatul constatator și ne-au lăsat cu mortul în casă, fără să știm ce să facem”, a spus o rudă a celor două persoane, care era nemulțumită de reacție târzie a Poliției în acest caz.

Suspendarea medicului Mariana Pitrop a expirat. Ce decizie a luat doctoriţa suspectată de moartea Alexandrei!

Un tânăr a fost înjunghiat pe o stradă din municipiul Botoșani. A mers câțiva kilometri pe jos plin de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *