Un tânăr a fost înjunghiat pe o stradă din municipiul Botoșani. A mers câțiva kilometri pe jos plin de sânge

Polițiștii au deschis o anchetă penală după ce un tânăr a fost înjunghiat pe o stradă din municipiul Botoșani. Cazul s-a întâmplat pe 21 octombrie, în momentul în care botoșăneanul în vârstă de 32 de ani mergea spre casă. Bărbatul, care se afla sub influența alcoolului, este din Mândrești- Vlădeni și ieșise la ocazie, pe strada Sucevei, pentru a aștepta o mașină.

El a povestit polițiștilor că, la un moment dat, lângă el a oprit un taxi, iar din mașină a coborât un bărbat care l-a înjunghiat cu un cuțit. Plin de sânge, bărbatul a pornit pe jos spre Hudum, mergând câțiva kilometri plin de sânge.

Botoșăneanul s-a oprit în benzinăria Cristal de la Hudum, iar un angajat al stației a sunat la 112 și a cerut sprijinul autorităților. La fața locului a ajuns o ambulanță, care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

„Acesta prezenta o plagă tăiată la nivelul spatelui, fiind condus la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să stabilim cu exactitate împrejurările în care s-ar fi produs fapta”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției, Delia Nenișcu.

Surse apropiate anchetei susțin că există neconcordanțe între declarațiile bărbatului și realitate. Oamenii legii au dubii cu privire la împrejurările și la realitatea celor declarate de acesta, după ce inițial tânărul a precizat un loc ca fiind cel în care s a petrecut fapta, iar apoi altul.

Sfârșit tragic! Un botoșănean a plecat să viziteze niște rude, dar a fost găsit mort pe un câmp

Un botoșănean a plecat să viziteze niște rude, dar a fost găsit mort pe un câmp

Sfârșit tragic pentru un botoșănean care a plecat de acasă să viziteze niște rude. Omul a fost găsit mort pe un câmp, cu trupul sfâșiat de animale. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic, care a anunțat autoritățile.

Botoșăneanul de 65 de ani plecase de acasă, din comuna Albești, vineri, pentru a ajunge la niște rude din Trușești. Din păcate, nu a mai ajuns. A fost găsit fără suflare la marginea satului, pe un câmp, cu trupul sfâșiat de animale în zona gâtului.

Bărbatul avea probleme cu vederea și fusese internat o perioadă și la Psihiatrie. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

„În cauză a fost întocmit dosar pentru ucidere din culpă”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Tragedie la Botoşani! O tânără de 35 de ani a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *