Tragedie la Botoşani! O tânără de 35 de ani a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze

Foto cu rol ilustrativ

Tragedie înregistrată, luni dimineaţă, în judeţul Botoşani. O tânără de doar 35 de ani a fost găsită în casa în care locuia. Este vorba despre o femeie din oraşul Ştefăneşti, care a fost găsită fără suflare de o rudă, care venise în vizită.

Botoşăneanca era căsătorită, însă soţul acesteia este plecat la muncă în străinătate.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care și sinuciderea. Din primele informaţii, există probabilitatea ca femeia să se fi sinucis, aceasta fiind depresivă. Se pare că ar fi înghiţit mai multe medicamente. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost ridicat de medicii legişti, în prezenţa poliţiştilor criminalişti. În cursul zilei de marţi urmează să fie făcută necropsia cadavrului pentru a se stabili cauza morţii.

Sfârșit tragic! Un botoșănean a plecat să viziteze niște rude, dar a fost găsit mort pe un câmp

 

Un botoșănean a plecat să viziteze niște rude, dar a fost găsit mort pe un câmp

Sfârșit tragic pentru un botoșănean care a plecat de acasă să viziteze niște rude. Omul a fost găsit mort pe un câmp, cu trupul sfâșiat de animale. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic, care a anunțat autoritățile.

Botoșăneanul de 65 de ani plecase de acasă, din comuna Albești, vineri, pentru a ajunge la niște rude din Trușești. Din păcate, nu a mai ajuns. A fost găsit fără suflare la marginea satului, pe un câmp, cu trupul sfâșiat de animale în zona gâtului.

Bărbatul avea probleme cu vederea și fusese internat o perioadă și la Psihiatrie. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

„În cauză a fost întocmit dosar pentru ucidere din culpă”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Doliu în sănătate! Un cunoscut medic din Botoșani a murit. „Șoc am avut la primirea veștii”

Un jandarm din Botoșani s-a stins din viață. Avea doar 53 de ani

Un jandarm de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani s-a stins din viață la vârsta de doar 53 de ani. Plutonierul adjunct Constantin Halaicu s-a pensionat în urmă trei ani, însă nu a apucat să se bucure de pensie.

Duminică dimineață, Costică, așa cum îi spuneau colegii, a suferit un infarct și a decedat.

Constantin Halaicu lucra în Jandarmerie din 1992 și a lucrat mai tot timpul la Detașamentul mobil al IJJ Botoșani.

„A fost un coleg foarte bun, și serios, și glumeț, și puteai să te bazezi pe el în orice misiune. Întreg colectivul Jandarmeriei regretă plecarea prematură dintre noi a lui Constantin Halaicu și transmite familiei sincere condoleanțe”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Dan Izotov.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Costică a fost depus la Capela Militară, iar înmormântarea va avea loc miercuri.

Un scandal între două femei din Botoșani, pentru un bărbat, a fost tranșat de instanță. Ce a pățit femeia care a bătut-o măr pe „amanta” iubitului său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *