Un scandal între două femei din Botoșani, pentru un bărbat, a fost tranșat de instanță. Ce a pățit femeia care a bătut-o măr pe „amanta” iubitului său

Un scandal între două femei dintr-o comună din județul Botoșani, pentru un bărbat, s-a încheiat prost pentru ambele. Una a ajuns la spital din cauza leziunilor suferite, iar cealaltă a fost condamnată de instanță.

Scandalul a avut loc pe 10 martie 2020, chiar în apropierea unei școli. Supărată că iubitul său a pus ochii pe o altă femeie, o botoșăneancă a decis să se răzbune. Nu pe concubin, ci pe femeia pe care acesta a ales-o. Când a dat cu ochii de ea, furioasă la culme, botoșăneanca a început să o lovească fără milă, a izbit-o într-un șanț, unde a păruit-o și a lovit-o până când a fost oprită de cei din jur.

Presupusa „amantă” a suferit mai multe leziuni și a fost dusă la spital, iar agresoarea a ajuns pe mâna polițiștilor. Acum cel mai probabil regretă că și-a riscat libertatea. Instanța din Darabani a condamnat-o la nouă luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. În plus, ea va trebui să îi plătească și daune morale presupusei „amante” de peste 6.000 lei.

Gabriel, băiețelul din Botoșani aruncat de mamă pe geam, s-a întors acasă. Anunțul făcut de ministrul Familiei

One thought on “Un scandal între două femei din Botoșani, pentru un bărbat, a fost tranșat de instanță. Ce a pățit femeia care a bătut-o măr pe „amanta” iubitului său

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *