Marius Croitoru, dispus să revină la FC Botoșani? Anunțul antrenorului, după ce Dan Alexa a spus că se gândește să plece

FC Botoșani este ultima în ierarhia din SuperLiga României, după ce a pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 13-a, scor 2-5. La finalul meciului, Dan Alexa, antrenorul moldovenilor, a anunțat că ia în calcul să părăsească banca tehnică, motiv pentru care s-a pus problema cine va urma la ”cârma” echipei.

Marius Croitoru a explicat în cadrul emisiunii Liga Digisport că nu ia în calcul revenirea la FC Botoșani, chiar dacă fosta sa echipă trece printr-o perioadă extrem de dificilă.

Tehnicianul a explicat că a mai vorbit o singură dată cu Valeriu Iftime, de când a plecat de la echipă, însă nu s-a pus problema revenirii sale. Mai mult, Croitoru a precizat că licența de antrenor îi permite să antreneze în SuperLiga României ca secund, în timp ce în Liga 2 poate fi ”principal”.

După ce am plecat, am mai vorbit o singură dată. Nu se pune problema să revin, nu s-a schimbat nimic. Am vorbit o singură dată, l-am rugat ceva. Eu aș putea să antrenez oriunde, antrenor secund în SuperLigă și principal la Liga 2, licența îmi permite acest lucru. Antrenorii străini din România nu au carnet de antrenor”, a spus Marius Croitoru la emisiunea Liga Digisport.

Marius Croitoru a mai fost antrenor la FC Botoșani între iunie 2019 și iulie 2022, dar și în perioada iunie – august 2023, potrivit Digisport

Tragedie la Botoşani! O tânără de 35 de ani a fost găsită moartă în casă. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *