Doliu în armată! Un ofițer din Botoșani s-a stins din viață la 51 de ani

Armata botoșăneană este în doliu după ce un ofițer s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani. Este vorba despre căpitanul Marcel Silviu Simian, din cadrul Unității Militare UM 01251 din municipiul Botoșani.

Potrivit membrilor familiei ofițerului, cei cărora le-a fost coleg, prieten, camarad pot să-și ia rămas bun de la el începând de miercuri, la capela Bisericii Militare. Slujba înmormântării va avea loc joi la aceeași biserică, iar locul de veci va fi la cimitirul Pacea din Botoșani.

Un jandarm din Botoșani s-a stins din viață la 53 de ani

Un jandarm de la Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani s-a stins din viață la vârsta de doar 53 de ani. Plutonierul adjunct Constantin Halaicu s-a pensionat în urmă trei ani, însă nu a apucat să se bucure de pensie.

Duminică dimineață, Costică, așa cum îi spuneau colegii, a suferit un infarct și a decedat.

Constantin Halaicu lucra în Jandarmerie din 1992 și a lucrat mai tot timpul la Detașamentul mobil al IJJ Botoșani.

„A fost un coleg foarte bun, și serios, și glumeț, și puteai să te bazezi pe el în orice misiune. Întreg colectivul Jandarmeriei regretă plecarea prematură dintre noi a lui Constantin Halaicu și transmite familiei sincere condoleanțe”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Dan Izotov.

Sicriul cu corpul neînsuflețit al lui Costică a fost depus la Capela Militară, iar înmormântarea va avea loc miercuri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *