Dan Alexa vrea să plece de la FC Botoșani: Pe antrenor îl țin rezultatele, restul este doar vrăjeală

Dan Alexa vrea să își dea demisia de la FC Botoșani. Antrenorul se consideră principalul vinovat pentru înfrângerile suferite de echipă. El s-a supărat după înfrângerea suferită în duelul din deplasare cu Sepsi, scor 2-5, spunând că vina este doar a lui și că un tehnician este ținut în viață doar de rezultate.

„Eșecul ăsta e al meu. N-are rost să mai spun că luăm goluri ușor și că nu marcăm, e vina mea. Mă gândesc să nu mai continui la echipă. Am avut o relație extraordinară cu domnul Iftime, dar simt că ceva nu e bine, ceva nu îmi iese și cred că e mai bine să plec. O să am o discuție și cu dânsul”.

„Am avut meciuri bune, am controlat meciuri, doar că pierdem, iar când pierdem principalul vinovat este antrenorul. O să am o discuție cu dânsul și doar mă știți că nu îmi place să țin de scaun.  Îl apreciez enorm pe domnul Iftime, doar că în situația asta nu se mai poate continua. E foarte greu să ai o repriză foarte bună și alta execrabilă”, a continuat Dan Alexa.

„Gheorghe și Aganovic au schimbat jocul, dar asta este, pe antrenor îl țin rezultatele, restul este doar vrăjeală. Cam astea sunt circumstanțele”, a spus Dan Alexa la finalul meciului.

FC Botoșani, umilită de Sepsi OSK. Echipa lui Dan Alexa suferă o nouă înfrângere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *