FOTO & VIDEO! Cupluri de aur și diamant, felicitate de primarul Cosmin Andrei: Vă așteptăm și la 70 de ani iar pe cei care împlinesc astăzi 50 de ani de căsătorie, vă așteptăm la 60 de ani de căsătorie să vă felicităm

Momente emoționante, luni, la Primăria municipiului Botoșani. Un număr de 34 de cupluri, care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie, au fost premiate de primarul Cosmin Andrei. Patru dintre cupluri au sărbătorit nunta de „diamant”, iar restul nunta de „aur”.

Edilul le-a felicitat pentru longevitatea din căsnicie, dar și pentru contribuția pe care au adus-o de-a lungul acestor ani la dezvoltarea municipiului.

Ne bucurăm să vă avem aici și vă așteptăm și la 70 de ani iar pe cei care împlinesc astăzi 50 de ani de căsătorie vă așteptăm la 60 de ani de căsătorie să vă felicităm. (…) Am ținut cont de ceea ce mi-ați cerut întotdeauna. Ați făcut solicitări de bănci în municipiul Botoșani, am ținut cont și am făcut aceste bănci. Asta nu înseamnă că nu putem beneficia și astăzi de această întâlnire, chiar dacă este una festivă, să îmi transmiteți ceea ce mai trebuie să facem în municipiul Botoșani. Așa cum am mai spus, cetățenii sunt cei mai buni consilieri ai mei și țin cont de tot ceea ce ne transmiteți”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Cuplurile au primit o plimă un premiu în bani și un buchet de flori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *