Noi detalii despre cazul femeii omorâte în bătaie de soț din Botoșani. Ce au găsit anchetatorii

Crimă înfiorătoare într-un oraș din județul Botoșani. O femeie de 58 de ani a fost torturată de soțul gelos timp de cinci zile și în cele din urmă a fost ucisă în bătaie. Bărbatul de 60 de ani este arestat preventiv.

Miercuri, 18 octombrie, bărbatul de 60 de ani din Flămânzi a sunat la 112 și a anunțat că soția lui se simte rău și zace inconștientă în apartamentul familiei. La fața locului au ajuns echipajele de la Ambulanță.

Bogdan Ursu, director medical SAJ Botoșani: „A fost găsită decedată, semnele clinice nu impuneau măsuri de resuscitare, pacienta prezenta multiple echimoze, fracturi abdominale și ale membrelor superioare și inferioare, toate acestea fiind semne ale violenței fizice”. 

Imediat a fost alertată poliția, iar agenții sosiți la fața locului l-au interogat pe bărbat, încercând să afle ce s-a întâmplat. Individul a mărturisit în cele din urmă că și-a bătut nevasta.

El le-a povestit anchetatorilor că lucra în construcții în afara județului și lipsea mult timp de acasă. Permanent era măcinat de bănuiala că este înșelat.

Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani: „Pe fondul geloziei i-a aplicat în repetate rânduri lovituri peste întreaga suprafață a corpului soției sale”.

Cei doi soți au împreună cinci copii majori plecați în străinătate. Pentru că veniturile familiei erau foarte mici erau ajutați de asistența socială periodic, însă nimeni nu știa despre conflictele violente care se petreceau acasă la ei.

Ramona Elena Sadagurschi, inspector asistență socială: „Nu au fost în evidența compartimentului de asistență socială ca o familie problematică în sensul că nu am primit sesizări cu privire la situația lor conflictuală”.

Individul a fost arestat preventiv și riscă până la 20 de ani de închisoare, informeaza ProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *