Bărbatul din Botoşani care şi-a bătut soţia zile întregi până a ucis-o a cerut să fie pus în libertate

Bărbatul din judeţul Botoşani care şi-a bătut soţia zile întregi până a ucis-o a cerut să fie pus în libertate. Constantin Călin, în vârstă de 60 de ani, din localitatea Flămânzi, a contestat mandatul de arestare emis, joi, de Tribunalul Botoşani.

Botoşăneanul a fost arestat sub acuzația săvârşirii infracţiunii de omor- violenţă în familie.

Constantin Călin ar fi lovit-o de mai multe ori, pe parcursul mai multor zile, pe soția sa în vârstă de 58 de ani, care a decedat miercuri. Cei care au sesizat Poliția sunt cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean. Acestea au fost solicitate să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale femeii, însă nu au mai putut decât să constate decesul acesteia.

Botoşăneanca prezenta leziuni care au ridicat anchetatorilor suspiciuni cu privire la moartea sa. Ulterior, din cercetări efectuate de poliţişti, a reieșit că soțul ar fi lovit o. La scurt timp, botoşăneanul a fost reținut pentru 24 de ore. Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, aceștia fiind cei care au propus arestarea preventivă a bărbatului.

FOTO Doi tineri din Botoșani, cu un proiect inedit la NASA International Space Apps Challenge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *