Pachet alimentar pentru elevii unui liceu și ai unei școli gimnaziale din municipiul Botoșani

Foto: Alba24

Elevii a două unități de învățământ din municipiul Botoșani vor primi pachete alimentare în acest an școlar. Este vorba de elevi de la Liceul cu Program Sportiv și de la Școala 12 Botoșani.

Astefl, un număr de 829 de elevi de la Liceul cu Program Sportiv vor primi pachete alimentare, în valoare de 15 lei pe beneficiar, prin Primăria Botoșani.

Liceul cu Program Sportiv este inclus în programul pilot privind acordarea unui supliment alimentar, derulat la nivel național, în anul școlar 2023-2024. Astfel, vor beneficia de pachetul alimentar 171 de elevi din învățământul primar, 258 elevi din învățământul gimnazial și 390 de elevi de liceu.

De asemenea, la Școala 12 Botoșani vor primi pachete 373 de elevi din învățământul primar și 250 elevi din învățământul secundar inferior.

Potrivit programului, elevii ar fi trebuit să beneficieze de o masă caldă, însă unitate de învățământ nu dispune de condiții în acest sens.

FOTO & VIDEO O nouă zonă de recreere în municipiul Botoșani. Parcul, cu bănci SMART și fântână arteziană, a fost dat astăzi în folosință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *