FOTO & VIDEO O nouă zonă de recreere în municipiul Botoșani. Parcul, cu bănci SMART și fântână arteziană, a fost dat astăzi în folosință

Municipiul Botoșani va avea o nouă zonă de recreere. Este vorba de Zona de agrement Vârnav, o prelungire a Parcului ”Mihai Eminescu” care a fost dată astăzi în folosință.

Parcul a fost realizat cu fonduri europene, investiția ridicându-se la 3,4 milioane lei.

Aproximativ jumătate de hectar a fost amenajat pentru botoșăneni, cu pistă de alergare, cu pistă de promenadă, bănci SMART, cișmele și fântână arteziană. Este o zonă de relaxare. Băncile SMART au posibilitatea conectării la internet, pentru dispozitivele mobile prin sistem Wi FI. Mai sunt coșuri de gunoi, spații verzi, camere de supraveghere care sunt funcționale. Începând de astăzi vom deschide parcul”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În parc au fost montate pavele de iarbă. Înainte de această investiție, în zonă a funcționat un parc de distracție. Acesta este al doilea parc din municipiul Botoșani, după cel de pe strada Adrian Adamiu, cu bănci SMART. Zona de recreere din Adamiu a fost deschisă tot astăzi, 17 octombrie.

 

 

FOTO Un fermier din Botoșani a fost amendat cu 53.000 de lei. Motivul pentru care este bun de plată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *