Un cunoscut make-up artist din Botoșani s-a stins din cauza unei boli crunte. Un copilaș a rămas orfan de mamă

Un cunoscut make-up artist din județul Botoșani s-a stins din viață din cauza unei boli crunte. Este vorba despre Ioana Purceac, o tânără mămică care a reușit să-și formeze o comunitate impresionantă de cliente, dar mai ales prieteni.  Din păcate, Ioana s-a stins din viață zilele trecute, iar un copilaș a rămas orfan de mamă.

„Dacă vă doriți să vă luați rămas bun de la scumpa noastră Ioana, o să fie depusă la Capela cimitirului din Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Stăuceni, județul Botoșani”, este anunțul făcut de apropiații Ioanei.

Cei care au cunoscut-o spun că Ioana era un om cu sufletul bun, extrem de muncitoare și pozitivă. Pe cât era de frumoasă la exterior, pe atât era și la interior, spun apropiații.

Era o persoană strălucitoare, amabilă, puternică și muncitoare. Un exemplu pentru noi toți…cu o mare durere în suflet am rămas și cu aceste amintiri despre tine om minunat”, este unul dintre mesajele celor care au cunoscut-o pe Ioana.

„Era atât de fericită lângă familia ei minunata și lângă minunăția ei de băiețel! Încă nu realizez că ai plecat de lângă noi”

„Scumpa mea, când eram mici spuneam ca suntem surioare apoi am crescut și spuneam tuturor ca suntem verișoare . Cu timpul am reușit sa fim Cumătre . Nu pot să cred ca nu mai ești, deși eram departe ca distanță eram mereu aproape cu sufletul. Acesta era momentul tau sa te bucuri de tot ce ai realizat , “nu trebuia sa lasi tot și sa pleci “

Tânăra din Botoșani care s-a angajat ca îngrijitoare la un azil de bătrâni și a devenit femeie de afaceri

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *