Vremea schimbă foaia. Ce anunță meteorologii în zilele următoare

Deși meteorologii anunță că temperaturile vor crește astazi până la 28 de grade, iar vremea va fi asemănătoare cu cea a unei zile însorite de vară, iată că de luni vine frigul în toată țara.

”De duminică se poate observa o prăbușire de aer rece care va determina o răcire a vremii în regiunile nordice și nord-vestice iar la începutul săptămânii următoare, în toată țara.

Duminică seara se va răci și vor veni și ploile. Mare atenție, la început în jumătatea nordică, apoi și în celelalte regiuni, vorbim de averse și descărcări electrice, posibil și cantități mai importante de apă. Iar de săptămâna viitoare se răcește în toată țara”, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, meteorologul Alina Șerban.

Iar meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo pentru lunile următoare. Potrivit acestora, deși temperaturile vor scădea și vor apărea ploile, primii fulgi de zăpadă se vor lăsa așteptați. Concret, deși se anunță lapoviță și ninsoare în data de 15 și 26 decembrie, prima ninsoare mai serioasă va cădea în București abia în data de 4 ianuarie 2024.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 – 23.10.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *