Botoșănean trimis în judecată pentru furturi din auto. A spart mai multe mașini, de unde a furat telefoane și bani

Un botoșănean a fost trimis în judecată pentru furturi din auto.  Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de furt din auto, comise  în perioada 19-26 septembrie a.c., în municipiul Botoșani.

”Din cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 25 de ani, din comuna Trușești, în timp ce se afla în municipiul Botoșani, prin forțarea sistemului de asigurare al unui autoturism, ar fi pătruns în interiorul acestuia și ar fi sustras mai multe bunuri, constând în telefoane mobile, produse cosmetice și bani. De asemenea, botoșăneanul ar fi pătruns într-un autoturism, care avea cheia în interior și l-ar fi condus pe o distanță de câțiva zeci de metri, apoi l-ar fi abandonat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Inițial, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi instanța de judecată a dispus arestarea sa preventivă. Dosarul a fost trimis către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată pentru infracțiunile menționate mai sus.

Româncele care au cel puțin un copil ar putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *