Angajări în mai multe școli din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Mai multe unități de învățământ din județul Botoșani fac angajări. Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” a scos la concurs două posturi. Este vorba de un post de îngrijitor curățenie.  Se cer studii profesionale / liceu și vechime în muncă: minim 5 ani. Dosarele de concurs se depun până pe 7 noiembrie. Candidații vor susține o probă practică și un interviu.

Aceeași instituție de învățământ caută să angajeze paznic. Se cer studii profesionale / liceu, vechime în muncă: minim 5 ani; atestat agent pază. Dosarele de concurs se depun până pe 7 noiembrie. Și aici va fi o probă practică și interviu.

Școala Gimnazială Nr.13, Botoșani cu sediul în Botoșani organizează concurs pentru bibliotecar, jumătate de normă. Se cer studii de specialitate**: superioare cu diploma de licență, fie absolvent al unei instituții de învățământ superior secția biblioteconomie, fie absolvent al altor instituții de învățământ superior care a studiat în timpul școlarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei. Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 noiembrie.

Școala Profesională ” Sf. Ap. Andrei” Smârdan angajează îngrijitor curățenie, post temporar vacant, pe perioadă determinată de numai un an. Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 octombrie.

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Răchiți organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii contractual vacante de îngrijitor. Dosarele de concurs se depun până pe 23 octombrie.

Româncele care au cel puțin un copil ar putea beneficia de reducerea vârstei de pensionare

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *