Elevi pericol public! Doi tineri din Botoșani potoliți de jandarmi în timp ce se amenințau cu cuțitele într-o stație de transport

Doi tineri din județul Botoșani au fost potoliți de jandarmi în timp ce se amenințau cu cuțitele într-o stație de transport public din Dorohoi. Incidentul a avut loc pe 25 septembrie și a fost prezentat, joi, de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, în cadrul ședinței de bilanț al activității pe ultimele luni.

„Au fost sesizați de către o persoană despre faptul că doi tineri produc acte de amenințare în zona unei stații de transport în comun care asigură și naveta pentru elevii din municipiul Dorohoi. Deplasându-se la fața locului, colegii noștri au identificat doi tineri care aveau asupra lor două arme albe: un cuțit de tip briceag cu lungime de 16 cm și un pumnal tip box cu lungime de 10 centimetri”, a declarat maiorul Ovidiu Ciobanu, șeful Serviciului Ordine și Siguranță Publică din cadrul IJJ Botoșani.

Cei doi tineri au fost sancționați pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice și amenințare.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, în perioada iunie- septembrie, pe timpul desfășurării misiunilor în zona instituțiilor de învățământ „au fost constatate șapte fapte de natură contravențională, ceea ce este îmbucurător raportându-ne la numărul de misiuni executate, fiind aplicate patru amenzi în valoare de 1600 lei și trei avertismente la Legea61/1991 pentru sancționarea faptelor încălcării normelor de conviețuire socială”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *