Încă două săptămâni de reduceri la magazinul de haine tip outlet A&C Store din Botoșani

Magazinul A&C Store outlet din municipiul Botoșani anunţă prelungirea perioadei de activitate şi, în acelaşi timp, perioada de vânzări cu reduceri de 50% a produselor sale.

Hainele pentru femei şi bărbaţi sunt confecţionate de cele mai cunoscute branduri din lume şi pot fi cumpărate de la magazinul aflat în vecinătatea mall-ului din Botoşani.

„Pentru clientii nostii ne prelungim perioada de activitate. Va intampinam cu preturi competitive la cele mai cunoscute branduri. Avand in vedere ca black friday bate la usa furam startul si vom pastra reducerea de 50% la toate articolele. Reducerea se aplica la casa de marcat”, a transmis administrratorul A&C Store.

Toată marfa este adusă din Germania.

Cei care vor să profite de reduceri și să își achiziționeze produse de calitate sunt așteptați la magazinul situat pe strada Grivița nr.1, de luni până vineri, între orele 09.00- 17.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00- 14.00.

FOTO! Adolescentă de 16 ani, la spital cu alcoolemie de 1,6 la mie pe etilotest. Un medic botoșănean trage un semnal de alarmă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *