Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Parchetul General, sesizate în privinţa neregulilor de la Casa Agronomului Botoşani

Prefectul Cristian Roman
Prefectul Cristian Roman

Oficialii Ministerului Agriculturii urmează să ia o măsură la Casa Agronomului din Botoşani, după ce verificărilor făcute de către Corpul de control al ministrului, în ceea ce priveşte nereguli majore în gestionarea banilor publici, au fost confirmate. Sesizarea a fost făcută de prefectul Cristian Roman.

Rezultatul Corpului de control de la Ministerul Agriculturii confirmă toate aspectele sesizate de noi. Au sesizat şi ei, la rândul lor, Inspectoratul General al  Poliţiei Române şi Parchetul General şi probabil se va lua o măsură. În raportul primit, ni s-a spus că, confirmă cu virgulă tot ce am descoperit şi noi”, a spus prefectul.

Neregulile semnalate la Casa Agronomului de Instituţia Prefectului au pornit de la documentele finaciar-contabile, până la stări de incompatibilităţi şi conflicte de interese.

O echipă de control din minister a verificat şi activitatea Direcţiei Agricole, tot la sesizarea reprezentantului Guvernului în teritoriu. Prefectul aşteaptă rezultatele anchetei Corpului de control al Ministerului Agriculturii şi în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *