Clipe de groază la o nuntă din Botoșani. Un bărbat a murit la scurt timp după ce s-a prăbușit din picioare pe ringul de dans

ambulanta noaptea
foto arhiva

Clipe de groază la o nuntă din municipiul Botoșani, care a avut loc weekend. Un bărbat de 50 de ani, invitat la nuntă, se afla pe ringul de dans iar la un moment dat a căzut ca secerat din picioare.

Cei care participau la eveniment l-au văzut și au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns cadrele medicale, printre care și un medic, începând manevrele de resuscitare.

Pentru că starea pacientului era din ce în ce mai gravă, s-a decis transportul acestuia la spital, unde s-au continuat manevrele de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul bărbatului. Cazul a fost preluat și de polițiști, fiind deschis dosar pentru ucidere din culpă.

Dureros! Un preot din Botoșani a rămas fără casă. Locuința, la care a muncit peste 15 ani, a ars

n bărbat din Botoșani a fost găsit mort în scara unui bloc

Un bărbat din municipiul Botoșani a fost găsit mort în scara unui bloc de pe Aleea Parcului. Botoșăneanul locuia la etajul al patrulea al imobilului respectiv, iar, luni dimineață, în timp ce urca scările, i s-a făcut rău și a picat la etajul I. Bărbatul avea 83 de ani și o stare de sănătate relativ precară.

Vecinii au sunat la 112, iar un echipaj de poliție a ajuns la fața locului, găsindu-l pe bătrân fără suflare.

„Avea probleme cu tensiunea și trebuia să stea mai mult în casă, dar el nu făcea asta”, a spus un nepot al bătrânului.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii din Botoșani au deschis, în aces caz, un dosar penal pentru ucidere din culpă, așa cum prevede procedura.

Un alt bărbat din Botoşani a fost găsit mort în casă

Un bărbat din judeţul Botoşani a fost găsit mort în casă. Un vecin venise, duminică, să vadă ce face, însă l-a găsit pe proprietar fără suflare şi a sunat de urgenţă la 112.

Botoşăneanul are 46 de ani şi este din comuna Durnești. Potrivit localnicilor, bărbatul locuia singur şi obişnuia să consume alcool.

Cauza morţii acestuia urmează să fie stabilită de medicii legişti, după efectuarea necropsiei. Pentru că este moarte suspectă, polițiştii botoşăneni au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Dureros! Un preot din Botoșani a rămas fără casă. Locuința, la care a muncit peste 15 ani, a ars

One thought on “Clipe de groază la o nuntă din Botoșani. Un bărbat a murit la scurt timp după ce s-a prăbușit din picioare pe ringul de dans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *