O nouă companie aeriană va lansa curse de pe Aeroportul Iași

O nouă companie aeriană va lansa curse de pe Aeroportul Iași. Botoșănenii vor beneficia de cursele LOT Polish Airways, compania aeriană naţională a Poloniei, care a dezvăluit recent o strategie ambiţioasă pentru următorii cinci ani. Printre planurile de expansiune semnificative se numără noi destinaţii, printre care şi Aeroportul Internaţional Iaşi.

Potrivit boardingpass.ro, LOT Polish Airways intenţionează să lanseze mai multe zeci de rute noi până în anul 2028 de la hubul său din Varşovia, Polonia. Aceste noi rute vor cuprinde destinaţii în Europa, Orientul Mijlociu, Asia şi America de Nord.

Printre oraşele europene vizate se află şi Iaşi.  Cu toate acestea, deocamdată, nu au fost oferite detalii cu privire la momentul exact al lansării acestor rute către Iaşi sau celelalte destinaţii menţionate. Se presupune că acestea vor fi introduse treptat în decursul următorilor cinci ani.

Medicul de gardă dă vina pe Alexandra pentru moartea sa. „Se leagă de niște banale uleiuri esențiale pe care Alexandra le lua și le dădea și copiilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *