Medicul de gardă dă vina pe Alexandra pentru moartea sa. „Se leagă de niște banale uleiuri esențiale pe care Alexandra le lua și le dădea și copiilor”

Medicul care era de gardă în noaptea în care a murit Alexandra dă vina pe tânăra mămică pentru moartea sa. Potrivit avocatei familiei, Gianina Vera Poroșnicu, doctorița este de părere că uleiurile esențiale pe care Alexandra Ivanov le lua i-ar fi provocat sângerarea.

„Ea se leagă de niște banale uleiuri esențiale, banale uleiuri, pe care Alexandra le lua și le dădea și copiilor între 1 și 5 ani. Își oblojea copiii cu aceste uleiuri esențiale și doamna doctor spune că este foarte probabil că aceste uleiuri i-ar fi provocat Alexandrei sângerare”, a spus, într-o emisiune pentru Marius Tucă Show, avocata Gianina Vera Poroșnicu.

Avocata familiei susține că până acum doctorița „nu și-a exprimat regretul” și are o „apărare fantasmagorică”, insinuând că Alexandra și-a provocat sângerarea. Gentuțele Alexandrei cu uleiurile esențiale au fost ridicate de procurori și urmează să fie expertizate.

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a primit o amendă usturătoare de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate în cazul Alexandra Ivanov. Astfel, unitatea spitalicească a fost sancționată cu suma de 42.272 lei, respectiv 0,5% din suma contractată pentru serviciile medicale spitalicești.

Potrivit reprezentanților CAS Botoșani, sancțiunea a fost dată ”pentru nerespectarea obligației contractuale prevăzute la art.7, lit.d din Contractul de furnizare servicii medicale spitalicești”, legat de fișa de observație a pacientei Alexandra Ivanov. Conducerea spitalului a anunțat că va contesta amenda. Potrivit necropsiei, Alexandra Ivanov a decedat ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii, a edemului pulmonar acut şi a sarcinii oprite în evoluţie complicată infecţios.

Un cunoscut om de afaceri din Botoşani îşi deschide cafenea în Centrul Vechi. A obţinut spaţiu de la Primărie

One thought on “Medicul de gardă dă vina pe Alexandra pentru moartea sa. „Se leagă de niște banale uleiuri esențiale pe care Alexandra le lua și le dădea și copiilor”

  1. Ce legatura au uleiurile cu faptul ca ea sangera!??Era intr un spital si datoria celor de garda erau sa o ajute indiferent de la ce a pornit sangerarea!Clar!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *