FOTO O cunoscută cântăreață originară din Botoşani s-a căsătorit în secret! Artista și partenerul ei de viață au făcut pasul cel mare în Turcia

FOTO WOWbiz

Cântăreață originară din Botoşani, Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret cu iubitul ei de naționalitate turcă, după un an de relație. Cei doi au spus cel mai important „DA” din viața lor, iar evenimentul a avut loc în Turcia, departe de ochii curioșilor.

La scurt timp după eveniment, celebra cântăreață a dat vestea cea mare în mediul online. Iată prima postare a Otiliei Bilionera, în calitate de femeie căsătorită!

Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret

Anul trecut, Otilia Bilionera dezvăluia că iubește din nou, povestind că noul ei iubit este un om de afaceri turc, pe nume Bekir Ali. Relația lor a evoluat rapid, iar după câteva luni de relație, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artistă.

Totuși, chiar dacă toată lumea știa că cei doi au planuri de nuntă, nimeni nu se aștepta ca evenimentul să aibă loc atât de repede. Pe rețelele de socializare, Otilia Bilionera a dat vestea cea mare, în urmă cu puțin timp.

Cununia a avut loc în Turcia, țara natală a iubitului Otiliei, acolo unde cei doi locuiesc împreună în prezent. Pe pagina ei de Instagram, Otilia Bilionera a postat o imagine cu ea și Bekir Ali de la cununia civilă și a transmis și un mesaj. Artista a dezvăluit că s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar cu această ocazie specială a lansat și o nouă piesă, în videoclipul căreia apare alături de proaspătul ei soț.

„Proaspăt căsătoriți. În această zi specială am decis să lansez melodia „Cappadocia”, care este filmată în cel mai romantic loc din punctul meu de vedere, situat în Turcia. Cappadochia este inspirația pentru noua mea melodie și clipul în care apar alături de soțul meu și sper să vă placă”, a transmis Otilia Bilionera pe rețelele de socializare.

La rândul său, și proaspătul soț al Otiliei Bilionera a făcut o postare în mediul online. Bekir Ali a publicat aceeași fotografie postată de soția lui, din ziua nunții lor. Bărbatul pare foarte îndrăgostit de tânăra artistă și a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Pentru totdeauna”, a scris soțul Otiliei Bilionera pe Instagram.

În urmă cu doar două luni, după un an de relație, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie de iubitul afacerist. Pe parcursul relației, vedeta s-a declarat extrem de fericită și de îndrăgostită și a dezvăluit că ea și partenerul ei au planuri serioase de viitor. Pe rețelele de socializare, în ziua în care ea și iubitul ei au sărbătorit un an de când formează un cuplu, artista a dezvăluit faptul că s-a logodit cu alesul inimii sale, postând și o fotografie cu inelul cu safir și diamante pe care i l-a dăruit Bekir Ali.

„Niciodată nu am fost mai sigură”, a scris atunci Otilia Bilionera pe Instagram, noteaza WOWbiz.ro

FOTO & VIDEO Casă din județul Botoșani, în flăcări. Proprietara a suferit un atac de panică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *