Omul meciului din FC Botoșani – FCSB e supărat pe propriii suporteri: ”Acum două etape eram înjurat”

FCSB s-a impus la limită, scor 1-0 împotriva ultimei clasate din Superligă, FC Botoșani, și rămâne lider în România. FC Botoșani a rămas în subsolul clasamentului după înfrângerea de pe teren propriu. Elevii lui Dan Alexa se află pe ultimul loc al Superligii, cu doar șase puncte obținute în 12 etape, toate acestea venind din remize.

Moldovenii nu au reușit să obțină prima victorie din acest sezon în fața liderului FCSB, deși au jucat de la egal la egal cu fotbaliștii antrenați de Elias Chalarambous.

Portarul de numai 22 de ani, Răzvan Ducan, a primit distincția de ”omul meciului” după meciul împotriva vicecampioanei. Goalkeeper-ul venit sub formă de împrumut chiar de la FCSB în ianuarie 2023 nu este pe deplin mulțumit cu prestația sa din această seară și își acuză proprii fani pentru tratamentul la care l-au supus:

”Nu avem noroc! FCSB a fost mai bună, dar sunt supărat. Acum două etape eram înjurat, etapa trecută eram înjurat, asta e viața unui portar, asta e! E greu înainte de fiecare meci, vorbim să luăm puncte și nu reușim. Nu ne apasă de acum că nu avem puncte, mai sunt multe etape de jucat. În seara aceasta am arătat că ne putem bate cu o echipă care va lua campionatul la pas. Nu cred că FCSB regretă că m-a dat.” , noteaza Sport.ro

Un cunoscut om de afaceri din Botoşani îşi deschide cafenea în Centrul Vechi. A obţinut spaţiu de la Primărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *