FOTO Tânăr de 17 ani, din Botoșani, în stare gravă după un accident. Vlad a fost lovit de o mașină

Un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, este în stare gravă după un accident care a avut loc în urmă cu mai bine de o lună. Vlad Tarhon a fost lovit de o mașină pe drumul național care leagă Ștefănești de Stânca. Aproape o lună a stat în comă pe secția de terapie intensivă din Iași, iar acum se află internat la Spitalul ,,Nicolae Robănescu” din București.

„Familia lui Tarhon Vlad sunt niste oameni extrem de modești. Nu au niciun venit stabil, iar singurii bani pe care îi aveau proveneau din munca cu ziua pe care tatăl o desfășura în sat. Din păcate, costurile pentru tratamentul și recuperarea lui Vlad depășesc cu mult posibilitățile lor financiare.Astăzi, venim către voi cu o rugăminte umilă și disperată: să ne uniti forțele și să-i acordăm lui Tarhon Vlad șansa la viață și la recuperare. Fiecare contribuție, fie ea mare sau mică, contează enorm și poate face diferența în lupta lui pentru supraviețuire”, precizează Daniel Câșlariu.

Cei care vor să ajute pentru acoperirea costurilor medicale, a tratamentelor și a terapiei de care Vlad are nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea și pentru reveni la viața sa normală, pot face donații în contul deschis pe numele tatălui său, Tarhon Dragos-Constantin:
https://www.botosaninews.ro/592574/social/eroina-la-18-ani-o-eleva-i-a-oprit-sangerarea-cu-mainile-goale-elevului-din-botosani-injunghiat-in-autobuz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *