Momentele care îl doborau pe fostul șef al județului, Florin Țurcanu, în pușcărie. „Plângea la telefon”

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Florin Țurcanu, a mărturisit, pentru BotoșaniNews.ro, prin ce a trecut în perioada cât a stat în pușcărie. Fostul șef al administrației județene spune că a ieșit din Penitenciarul Botoșani un om schimbat, hotărât să lupte împotriva corupției.

El a mărturisit că atât angajații Penitenciarului, cât și deținuții s-au comportat civilizat cu el, însă nu este deloc ușor să fii închis într-o cameră cu 20 de deținuți atâta timp. Acesta a stat în cameră cu deținuți închiși pentru crime, viol și alte fapte extrem de grave. Mai mult decât atât, a trebuit să suporte ploșnițe, dar și alte condiții urâte din camera de pușcărie. Cu toate acestea, fostul lider politic a declarat că cel mai greu i-a fost când vorbea cu fetița lui.

„Cel mai greu moment al meu a fost când plângea fiică-mea la telefon și mă întreba când mă întorc acasă. Și asta aproape se întâmpla zilnic. Ea nu a știut unde sunt și acelea erau cele mai grele momente”, a spus Țurcanu.

Judecătorii Tribunalului Botoșani au luat, miercuri, decizia finală în dosarul în care fostul președinte Consiliului Județean (CJ), Florin Țurcanu, a cerut punerea în libertate. Magistrații au hotărât liberarea condiționată a lui Țurcanu, respingând apelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani care s-a opus unei astfel de măsuri.

FOTO Tânăr de 17 ani, din Botoșani, în stare gravă după un accident. Vlad a fost lovit de o mașină

One thought on “Momentele care îl doborau pe fostul șef al județului, Florin Țurcanu, în pușcărie. „Plângea la telefon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *