Zeci de locuri de parcare scoase la licitație de Primăria Botoșani. De la ce preț pornește strigarea

Zeci de locuri de parcare scoase la licitație de Primăria municipiului Botoșani. Licitația este programată să aibă loc pe data de 19 octombrie, ea urmând să fie una deschisă, cu strigare. Vor fi scoase la licitație locurile de parcare nou- amenajate și locurile rezultate urmare a schimburilor, acolo unde este cazul.

Sunt supuse licitației parcările din străzile: Mihai Eminescu Bulevard, Al. Pinului, M. Eminescu 8-10, Str. Sucevei, Str. Primăverii 2-36 și Primăverii 27-35, Str. Prieteniei, Str. Vârnav 15- Piața Viilor, Str. O. Onicescu 24-28, Al. C. Gane, Al. T. Callimachi, Al. Școlii, Al. Amurgului, Al. Zorilor, Str. M. Kogălniceanu 36-38-40; Marchian – Clădirea Vegastel, Calea Națională 97-99-101-105, Ion Pillat 4-10, Grivița 1 – la stradă, Al Grivița 17-24, Donici 3-6, Vâlcele 4, Al. G-ral Ghe. Avrămescu 12, Calea Națională 8-10, 69-71.

Înscrierile la licitație se vor face în perioada 4- 17 octombrie 2023 la Primăria municipiului Botoşani, la sediul de la „Casa Cărţii”, în zilele de luni- joi ale săptămânii, între orele 09.00 – 15.00, și vineri, în intervalul orar 09.00 – 11.00.

Cererile pot fi depuse până la ora 10. 00 în data de 17 octombrie 2023.

Preţul de pornire la licitaţie este de 207 lei/an, pentru persoane fizice la nivelul anului 2023. Taxa obținută în urma licitației cu strigare va fi menținută în fiecare an, iar la aceasta se va adăuga și eventualul coeficient de indexare aplicat la taxa de bază anuală.

Durata de rezervare este până la 31 decembrie 2023, cu posibilitate de prelungire, anual.

Pot depune cereri de înscriere persoanele fizice care locuiesc în raza parcării, la o distanță de cel mult 60 m, dețin autovehicul proprietate personală, în leasing sau preluat în comodat de la firme sau alte persoane fizice, și nu dețin garaj pe raza municipiului.

De asemenea, este permis doar un loc de parcare pentru un apartament, independent de situația existenței mai multor autoturisme deținute de persoanele colocatare.

Pentru înscriere vor fi prezentate, în original și în copie, următoarele documente: cartea de identitate (buletin) și, după caz, actul de vânzare-cumpărare al apartamentului, certificatul de înmatriculare al mașinii cu ITP valabil și, după caz, contractul de comodat sau de leasing. Taxa de participare la licitație este de 10 lei.

Caz revoltător într-un sat din Botoșani! Trei copii ținuți flămânzi și în mizerie de proprii părinți. Adulții îi lăsau singuri și mergeau la băut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *