Ipoteză șocantă în cazul botoșăneanului mort după zile întregi de agonie. „L-a bătut până l-a omorât”

Ipoteză șocantă în cazul botoșăneanului mort după zile întregi de agonie! Sătenii din Românești sunt revoltați și susțin că bărbatul de 50 de ani, din Ștefănești, ar fi fost ucis în bătaie. Unul dintre localnici a declarat pentru Botoșaninews.ro că Ioan B. a fost cioban la un bărbat cu care ar fi avut unele neînțelegeri din cauza plății.

„La un moment dat s-au luat la ceartă, la bătaie, acolo, și l-a bătut, l-a bătut puternic cu picioarele, cu bocancii, cu metal, l-a bătut la stână. După aceea i-a luat telefonul ca să nu poată să sune la poliție și l-a izolat, l-a sechestrat în cabană acolo și îl urmărea să nu iasă, să nu vorbească cu nimeni”, ne-a mărturisit bărbatul, care a precizat că sunt și mai mulți martori în acest caz.

Botoșăneanul povestește că ciobanul l-ar fi amenințat după bătaie pe Ioan B. să nu povestească nimănui ce s-a întâmplat cu adevărat, iar bărbatul s-a conformat. Însă, nemaisuportând durerile, acesta s-a dus la spital.

„L-a bătut până l-a omorât”

„El a declarat așa și a murit, dar nu este adevărat! Acesta l-a bătut până l-a omorât! El nu mai mânca, nu mai bea, și de asta l-a dus la spital”, povestește botoșăneanul.

Victima era divorțată și are un băiat. Potrivit localnicilor, ar fi avut în trecut probleme cu legea întrucât „nu era cheie de biserică, dar nu merita să fie omorât. Toată lumea este revoltată. Cum se poate așa ceva?”.

Anchetă pentru ucidere din culpă

Botoșăneanul a ajuns la spital pe 18 septembrie, iar două zile mai târziu s-a stins din viață în mâinile medicilor. între timp, trupul acestuia a fost dus pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Un bărbat din Botoșani și cei doi fii ai săi au bătut crunt doi tineri. Agresorii au ajuns după gratii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *