Poliția Română a desemnat un câștigător la concursul pentru funcția de inspector șef adjunct al IPJ Botoșani

Poliția Română a desemnat un câștigător la concursul pentru funcția de inspector șef adjunct al (Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, care s-a desfășurat, joi, la București.

Deși la concurs s-au înscris trei candidați, doar unul dintre ei a ajuns la etapa finală, cea a interviului. Este vorba de fostul împuternicit în funcția de adjunct al șefului IPJ, comisarul șef Ioan Aniței. Acesta a avut nota finală 7,06, fiind declarat admis, în condițiile în care nota minimă obligatorie era 7.00.

Contracandidații lui Ioan Aniței s-au pierdut pe drum, aceștia neparticipând nici la evaluarea psihologică, care era inclusă ca etapă intermediară în calendarul concursului.

Aniței va face echipă la conducerea Poliției din Botoșani cu Costin Tudor, cel care a fost numit cu delegație să ocupe acest post.

Caz revoltător într-un sat din Botoșani! Trei copii ținuți flămânzi și în mizerie de proprii părinți. Adulții îi lăsau singuri și mergeau la băut

One thought on “Poliția Română a desemnat un câștigător la concursul pentru funcția de inspector șef adjunct al IPJ Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *