Lucrări de peste 1,3 milioane de lei pentru reabilitarea unei primării dintr-un oraş din Botoşani

primarie sigla generic, stiri, botosaniPeste 1,3 milioane de lei vor fi investiţi pentru reabilitarea unei primării dintr-un oraş din judeţul Botoşani. Este vorba de sediul Primăriei oraşului Bucecea.

Investiţia este realizată în baza unui proiect finanţat în cadrul Planului Naţional de Redresare si Rezilienta, Componenta 10- Fondul Local, I.3. Reabilitarea moderata a cladirilor publice pentru a imbunatati serviciile publice prestate la nivelul unitatilor administrativ- teritoriale.

Primăria din Bucecea a scos la licitaţie lucrarea în vederea desemnării firmei de construcţii.

„Obiectul contractului de executie lucrari ce urmează a fi atribuit, consta in realizarea Executie lucrari in vederea realizarii obiectivului Reabilitare clădire sediu primărie. Amplasamentul pe care se afla obiectivul de investiție este situat în intravilanul orasului Bucecea, județul Botoșani. Terenul pe care este situat obiectivul de investiție este localizat în UTR 1 – zonă centrală cu funcțiuni mixte, având POTmax = 80% și CUTmax = 2.4. Caracteristici tehnice și parametri specifici obiectivului de investiții; Functiunea Cladire administrativa-sediu primarie Regim de inaltime S+P+1E S teren=1.933 mp„, se arată în caietul de sarcini întocmit de oficialii administraţiei publice a oraşului Bucecea.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 19 octombrie.

Dureros! Un preot din Botoșani a rămas fără casă. Locuința, la care a muncit peste 15 ani, a ars

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *