FOTO Casa unor botoșăneni, distrusă de un incendiu. Cei doi soți au ajuns la spital

Doi bătrâni, soț și soție, din localitatea botoșăneană Străteni, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce în locuința acestora a izbucnit un incendiu, miercuri. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani,  cel mai probabil, incendiul a izbucnit ca urmare a folosirii substanțelor inflamabile în apropierea focului deschis.

Bărbatul, în vârstă de 87 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței, iar femeia, de 72 de ani, un atac de panică. Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri medicale de specialitate, cu o ambulanță SMURD.

FOTO & VIDEO Incendiu violent într-o localitate din Botoșani! Pompierii, chemați de urgență

„Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au ajuns la caz, în cel mai scurt timp. Aceștia au constatat că ard bunurile din două camere, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 75 de metri pătrați, o magazine și peste trei tone de lemne de foc. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit aproape patru ore”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *