VIDEO Mai multe școli din Botoșani vor fi reabilitate energetic. Vezi care sunt acestea!

Mai multe școli din municipiul Botoșani vor fi reabilitate energetic, potrivit primarului municipiului reședință de județ, Cosmin Andrei. Edilul a declarat miercuri, în cadrul unei conferință de presă, că la nivelul primăriei sunt în derulare licitații în valoare de 85 milioane lei, în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență.

Unitățile de învățământ din municipiul Botoșani pentru care au fost scoase la licitație lucrările sunt: Colegiul Național „Mihai Eminescu”- 25 milioane lei, Școala Generală nr. 13- 11,7 milioane lei, Școala Generală nr. 7- 9.800.000 lei, Școala nr. 10- 8.819.000 lei, Liceul de Artă Ștefan Luchian- 8.100.000 lei, Școala nr.12- 6.600.000 lei și Grădinița cu Program Prelungit nr. 19.

„Ce presupun aceste lucrări, la care așteptăm firmele din Botoșani și nu numai: anveloparea clădirilor, renovarea sistemului de alimentare cu energie termică reabilitarea rețelelor de furnizarea a apei de consum, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consumul propriu, utilizarea resurselor regenerabile de energie, lucrări de instalare, reabilitare, modernizare, a sistemelor de climatizare, lucrări de modernizarea a instalațiilor de iluminat, modernizarea sistemelor tehnice ale clădirilor și alte tipuri de lucrări”, a declarat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *