Tânăr mort de beat, prins conducând un motociclu pe un drum din județul Botoșani

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce a dat nas în nas cu un echipaj de poliție. La data de 3 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Albești, un motociclu, condus de un tânăr, de 31 de ani, din comuna Santa Mare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că botoșăneanul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult decât atât, fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Totodată, autovehiculul pe care îl conducea nu era înmatriculat sau înregistrat, conform prevederilor legale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Decizie finală în dosarul Țurcanu! Ce au hotărât judecătorii în dosarul în care fostul președinte CJ a cerut punerea în libertate

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *