O femeie a mers să-și viziteze rudele la Botoșani, dar când s-a întors acasă a avut parte de un șoc. A cerut imediat ajutor

O femeie a mers să-și viziteze rudele la Botoșani, dar când s-a întors acasă a avut parte de un șoc. Femeia și-a găsit soțul mort în locuință. Dorina locuia cu soțul său în municipiul Rădăuți din județul Suceava. Pe 29 septembrie, femeia a venit la Botoșani la niște rude, iar bărbatul a rămas singur. Luni, 2 octombrie, femeia s-a întors acasă, dar a avut un șoc când a intrat pe ușă.

Gheorghe, soțul său de 67 de ani, era mort lângă patul din dormitor. Aceasta a cerut imediat ajutor, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale, care au constatat decesul bărbatului, dar și polițiștii, care au demarat o anchetă.

Omul era diagnosticat cu emfizem pulmonar, fiindu-i prescris tratament medicamentos, pe care nu l-a urmat. Totodată, a fost internat de mai multe ori la secția de psihiatrie a Spitalului Rădăuți, în urma unor crize. Se pare că bărbatul obișnuia să consume alcool în fiecare zi. Trupul neînsuflețit al acestuia a ajuns la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.  Între timp, femeia se pregătește să-l înmormânteze cum se cuvine.

Doi adolescenți din Botoșani și-au pierdut viața într-un accident la Dumbrăveni

Destin crunt pentru cei doi tineri din județul Botoșani, pentru care o plimbare cu motocicleta s-a transformat într-o nenorocire. Denis, de 17 ani, s-a stins cu două zile înainte de ziua de naștere, iar astăzi s-a reunit în Ceruri cu Patrisia, adolescenta de 16 ani care a murit pe patul de spital după ce a fost rănită grav în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni.

Denis era din Cristești, iar Patrisia din Orășeni Deal. Băiatul venise acasă din Franța pentru a da examenul pentru permis. Cu câteva zile înainte de ziua sa de naștere, părinții i-au făcut cadou o motocicletă, pe care tânărul și-o dorise enorm. Nerăbdător, a luat-o pe iubita sa și au ieșit împreună la plimbare. Au mers la Suceava, dar la întoarcere, la Dumbrăveni, tânărul a pierdut controlul vehicolului pe două roți.

Ambii au ajuns într-un lan de porumb. Acolo i-au găsit salvatorii. Pentru Denis nu s-a mai putut face nimic, dar Patrisia încă respira. Au dus-o de urgență la spital, dar medicii au fost rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. Din păcate, fata a decedat, lăsând doi părinți și două surori sfâșiați de durere.

„Drum lin către cer, iubita mea soră”, este mesajul dureros al uneia dintre surorile Patrisiei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *