Botoșăneanul student de top, care s-a apucat de exploatat femei alături de un patron de videochat, a fost dus din nou în fața instanței. Decizia luată de judecători

Botoșăneanul student de top, care s-a apucat de exploatat femei alături de un patron de videochat, a fost dus din nou în fața instanței. Cociorva Andrei-Alexandru, din Botoșani, fost membru al lotului național de informatică și student de top la UBB Cluj, a fost arestat în dosarul proxeneților care exploatau femei. Șeful grupării era Vlad Obu, apropiat de-al fraților Tate, iar Cociorva  a ajuns locotenentul lui Vlad Obu, pe numele lui complet Cristian Vlad Obuzic.  Vlad Obu, patron de videochat și apropiat al fraților Tate, a scăpat de arestul preventiv, în urma unei decizii a Curții de Apel Cluj, însă botoșăneanul Andrei Cociorva nu a fost la fel de norocos.

„resping ca nefondate contestaţiile declarate de contestatorii inculpaţi CAA, şi S AM, împotriva Încheierii penale nr. 936/08.09.2023 a Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj, pronunţate în dosar nr. 4533/117/2023. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe fiecare din cei doi contestatori să achite în favoarea statului suma de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare ocazionate de soluţionarea contestaţiilor. Definitivă”, se arată în decizia instanței.

Botoșăneanul este de trafic de persoane, constituire de grup infracțional organizat și instigare publică. Toţi membrii grupării sunt bănuiți că racolau și obligau mai multe tinere să producă materiale cu conținut sexual pentru platforme online. Și-au recrutat presupusele victime seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie. Acestea erau apoi constrânse să producă conținut pornografic pentru site-urile de socializare, suspecții păstrând majoritatea câștigurilor.

„Pentru a se asigura de loialitatea victimelor și de faptul că vor presta doar în beneficiul membrilor grupului, acestea erau obligate să își tatueze numele sau fața membrului grupului care le exploata”, au declarat procurorii într-un comunicat.

Foto: observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *