Razii ale polițiștilor, pe timpul nopții, în cluburi și discoteci, precum și în Centrul Vechi, Parcul Tineretului și zona Cornișa

Foto: arhiva

În noaptea de 30 septembrie spre 1 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul celor din cadrul subunităților, precum și a jandarmilor, polițiștilor de frontieră și polițiștilor Biroului Județean de Poliție Transporturi au organizat o razie, cu efective mărite, atât în municipiul Botoșani, cât și în zona de competență a Secțiilor de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și nr. 3 Hlipiceni.

Forțele de ordine au acționat în zona localurilor publice, cluburi și discoteci, precum și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, atât din municipiul Botoșani, Centrul Vechi, Parcul Tineretului și zona Cornișa, cât și în mediul rural.

Astfel, au fost legitimate peste 500 de persoane, 120  dintre acestea fiind atenționate cu privire la modul de comportament în spațiul public și au fost controlate peste 300 de autovehicule și  14 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 80.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, a normelor de conviețuire socială și a prevederilor legale privind utilizarea caselor de marcat electronice.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate au fost constatate 3 infracțiuni, printre care o infracțiune de conducere sub influența substanțelor psihoactive și una de deținere de droguri, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Destinul crunt al unor părinți din Botoșani. I-au pierdut pe ambii copii. Denis a murit în accidentul de sâmbătă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *