Accident cu victimă la Botoșani! O tânără, beata și fără permis, s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șant

Fot glasul sucevei

O tânără a fost rănită după ce s-a răsturnat cu ATV-ul într-un șant. S-a întâmplat pe 30 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în comuna Hudești, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului și a stabilit că o tânără de 24 de ani, din comuna Hudești, care nu deține permis de conducere, în timp ce se deplasa cu un ATV neînmatriculat sau înregistrat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea părții carosabile.

”În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tinerei, fiind necesare îngrijiri medicale de specialitate. În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, conducere a unui autovehicul neînmatriculat și vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Tânărul mort în accidentul de motocicletă de la Dumbrăveni este din Botoșani. Vezi cine este el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *