Cum s-a răzbunat botoșăneanul de la „iUmor” pe fosta soție, după ce a văzut-o sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui: „Ca un gest de bun simț

Cătălin Bordea a divorțat de Livia, femeia cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 10 ani. Comediantul s-a răzbunat pe fosta soție în momentul în care a văzut-o sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui.

În luna iulie, după o relație de 10 ani, Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar. Zvonurile despre despărțirea lor au apărut după ce actorul de comedie s-a întors de la America Express, emisiune pe care a și câștigat-o alături de Nelu Cortea. Deși speculațiile despre divorț circulau, cei doi au evitat să vorbească despre problemele în cuplu până când au semnat actele de divorț. Cătălin Bordea a iubit-o extrem de mult pe Livia și ar fi făcut orice numai ca să o vadă fericită.

De curând, juratul de la „iUmor” îi cumpărase fostei sale partenere o mașină superbă, însă a decis să o ia înapoi după ce a văzut imaginile cu ea sărutându-se cu cel mai bun prieten al lui. După ce Cătălin Bordea a fost filmat în tandrețuri alături de o brunetă, la scurt timp, Livia a fost filmată în timp ce se săruta cu cântărețul Spike. Comediantul nu a putut să treacă peste această trădare, astfel că a decis să îi ceară înapoi mașina pe care i-o făcuse cadou fostei soții.

I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Juratul de la „iUmor” a fost șocat să vadă că cel mai bun prieten al său, care i-a fost și cavaler de onoare la nunta cu Livia, a putut să îl trădeze în cel mai dureros mod. Cătălin Bordea a suferit enorm când s-a despărțit de partenera sa, dar l-a durut și mai tare atunci când a văzut că Spike s-a sărutat cu Livia.

Cătălin Bordea a rămas cu un gust amar după această experiență și îi este greu să mai aibă încredere în oameni. Acum, el se dedică în totalitate carierei pentru a uita și a putea depăși problemele sentimentale. „Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai spus acesta.

„Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli

” După ce a văzut imaginile în presă și a aflat cu cine l-ar fi înlocuit, de fapt, fosta lui soție, juratul de la „iUmor” a avut o reacție neașteptată și a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare. Cătălin Bordea a menționat că avea banuieli în această privință, dar și că oamenii cu valori comune ajung împreună.

Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a scris Cătălin Bordea pe InstaStory.

Actorul de comedie a avut o reacție și la Antena Stars, unde a comentat foarte pe scurt situația. „Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, potrivit libertatea.

VIDEO & FOTO Fiul senatorului Cristian Achiței a spus „Da” în fața ofițerului stării civile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *