FOTO Incendiu, astăzi, într-o localitate din Botoșani. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un puternic incendiu a avut loc sâmbătă dimineață, într-o localitate din județul Botoșani. Gospodăria unei femei a luat foc, iar femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au fost solicitați  pentru a interveni la un incendiu ce a cuprins mai multe anexe gospodărești în localitatea Brăești.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj SMURD. Aceștia au constatat faptul că ardeau generalizat un grajd de animale, o bucătărie de vară și un foișor, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, dar și o parte din acoperișul casei.

„Pompierii au acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă la bunurile din interiorul locuinței. Incendiul a fost stins după mai bine de 2 ore, iar cauza probabilă o constituie autoaprinderea materialelor combustibile de pe o sobă. Proprietara a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate”, susțin reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

VIDEO Caz șocant la Botoșani! Un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor. „Vorbea la telefon cu o femeie, plângea și dintr-o dată…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *