O instituție publică din Botoșani face angajări. A scos la concurs patru posturi

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani a scos la concurs nu mai puțin de patru posturi spre a fi ocupate.

Este vorba de un post de consultant artistic, grad profesional I, studii superioare, perioadă nedeterminată, la Compartiment Promovare, valorificare; un post de consultant artistic, grad profesional I, studii superioare, perioadă nedeterminată, la Compartiment Tradiții culturale și educație permanentă; un post de consultant artistic, grad profesional I, studii superioare,  perioadă nedeterminată, la Compartiment Arte vizuale și un post de referent, grad profesional I, studii superioare,, perioadă determinată, la Compartiment Literatură și teatru popular.

Condiții specifice: pentru  consultant artistic, grad profesional I, studii superioare, la Compartiment Promovare, valorificare: – studii superioare de specialitate în domeniul arte vizuale specializarea grafică sau design, absolvite cu diplomă de licență; – minimum 3 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Pentru consultant artistic, grad profesional I, studii superioare, la Compartiment Tradiții culturale și educație permanentă: – studii superioare de specialitate în domeniul studii culturale sau teatru și artele spectacolului, absolvite cu diplomă de licență; – minimum 3 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Pentru consultant artistic, grad profesional I, studii superioare, la Compartiment Arte vizuale: studii superioare de specialitate în domeniul arte plastice, absolvite cu diplomă de licență; minimum 3 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Pentru consultant artistic, grad profesional I, studii superioare, la Compartiment Literatură și teatru popular: studii superioare de specialitate în domeniul filologie, absolvite cu diplomă de licență; minimum 3 ani și 6 luni vechime în specialitatea studiilor absolvite.

Dosarele de concurs se depun până pe 12 octombrie.  Concursul constă în probă scrisă, practică și interviu.

Jurnalistul Radu Doruleț a fost condus, astăzi, la locul de veci. „Să vă amintiți de mine așa cum am fost cât am trăit, nu cum am murit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *