VIDEO A vrut să-și ajute prietenul, dar a dat de belea. O tânără din Botoșani s-a ales cu o amendă de 6.000 lei

O tânără din Botoșani este bună de plată după ce s-a pus cu Poliția. Fata a vrut să-și salveze amicul din mâinile oamenilor legii și a încercat să-i împiedice pe polițiști să-și facă treaba. Pentru tupeul său tânăra s-a ales cu o amendă care cu siguranță o va ustura la buzunare. Are de plătit nu mai puțin de 6.000 de lei.

Totul s-a petrecut pe 25 septembrie, când un tânăr de 23 de ani din Durnești a fost oprit pentru control de polițiști, iar oamenii legii au constatat că nu avea actele la el, și ulterior că avea permisul suspendat.

„În timpul controlului a venit o tânără, din localitate, cunoștință a acestuia, care a încercat să împiedice forțele de ordine să-și desfășoare activitatea. În aceste împrejurări, conducătorul auto s-a urcat în autoturism și l-a pus în mișcare părăsind locul respectiv în trombă. S-a procedat la urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliție având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 5 kilometri, când a fost identificat pe un drum de exploatare agricolă, din localitate”, precizează reprezentanții Poliției Botoșani.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 2610 lei pentru neoprire la semnal, lipsa documentelor prevăzute de lege și adoptarea unui comportament agresiv în trafic, iar față de tânăra care a intervenit, a fost dispusă sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 6.000 de lei, pentru faptul că a împiedicat organele de poliție să-și îndeplinească obligațiile de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *