Un cunoscut medic pediatru de la Secția de Copii a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani s-a retras din activitate

Un cunoscut medic pediatru de la Secția de Copii a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani s-a retras din activitate . Este vorba de medicul Aurel Tinca, care a mai activat în spital și după pensionare, respectiv la Secția Darabani, însă a făcut gărzi și la Pediatrie.

Din cauza unor probleme medicale, doctorul Tinca a anunțat conducerea Spitalului Județean că se retrage din activitate.

Secția Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani se confruntă cu o criză de medici, după valul de pensionări.

În momentul de față căută medici care să vină să efectueze gărzi la Pediatrie. Din noiembrie, avem promisiuni solemne din partea medicilor pediatri, care vor veni să facă linie de gardă și ulterior să înceapă actiovitatea la noi. Sunt rezidenți care preferă să vină la Botoșani, iar luna octombrie este luna în care își dau specialitatea și nimeni nu a vrut să vină să facă gărzi când au examenul de specialist”, a declarat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Câtă durere! Copilă de șase ani izolată într-o cameră de spital din cauza unei boli crunte. Ioana stă departe de bucuriile copilăriei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *