Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul mașinii incendiate de la Flămânzi. Se fac cercetări pentru distrugere

Polițiștii au deja un cerc de suspecți în cazul mașinii incendiate, în noaptea de marți spre miercuri, la Flămânzi. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, cercetările continuă „sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, urmând să fie stabilite împrejurărilor comiterii faptei, precum și persoanele responsabile de aceasta”.

Mașina unui botoșănean a luat foc în fața casei. Este vorba despre un localnic din  Prisăcani, orașul Flămânzi, care a rămas fără autoturism în urma unui incendiu. În momentul producerii evenimentului, mașina era parcată în fața gospodăriei, în apropierea casei.

Incendiul a izbucnit la puțin timp după miezul nopții, iar  proprietarul a sunat la 112. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Autoturismul ardea generalizat, incendiul fiind stins in mai puțin de 15 minute.

Flăcările au deteriorat și o parte din gardul locuinței. Cauza probabilă o constituie acțiunea intenționată, au precizat pompierii.

Accident în judeţul Botoşani! O fată de 17 ani, lovită pe o trecere de pietoni. Şoferul a fugit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *